De inclusieve wenskaartenlijn voor iedereen en elke situatie!
De inclusieve wenskaartenlijn voor iedereen en elke situatie!
Winkelwagen 0

Fysieke verkooppunten

Wij begrijpen als kaartliefhebbers maar al te goed dat je kaarten soms ook wil kunnen voelen en zelfs ruiken voordat je ze koopt. Hiervoor kan je terecht bij de volgende fysieke verkooppunten:

Utrecht 

Life's A Peach 
Hardebollenstraat 9, 3512 TP Utrecht
Je vindt de heerlijkste lekkernijen bij Life's A Peach. Je koopt er vegan focaccia, gevulde croissants, gebakjes en nog veel meer. Daarnaast maakt eigenaar Vanessa in haar super gezellige plek ruimte voor de mooiste spulletjes en kunstwerken door Utrechtse ondernemers. Vanaf december ook de eer aan de Inclusicards. Je vindt er een selectie van onze kaarten. Zo kan je zowel een goede koffie en wat lekkers scoren én de inclusicards shoppen tijdens je wandelingetje. Win-win situatie lijkt ons. Oh en als je er toch bent, doe jezelf een lol en trakteer jezelf in elk geval op een (of meer) pastel de nata want die zijn echt hemels. 
https://www.lifesapeach.nl
Winkel vol Winkeltjes
Amsterdamsestraatweg 271, 3551 CE Utrecht
Winkel vol Winkeltjes is een shop in shop conceptstore van Sylvia ten Brink. De winkel aan de Amsterdamsestraatweg is tot de nok gevuld met de prachtigste producten van kleine ondernemers. Je kan er unieke cadeau's vinden die je nergens anders vindt. Ook tijdens de lockdown kan je er blijven winkelen door de video-bel-afspraken die je kan inplannen. Volg hiervoor het Instagram account, daar staan ook alle producten op een rijtje. De Inclusicards heeft sinds een paar maanden ook een kaartenmolen staan en daar zijn wij erg trots op! 
https://winkelvolwinkeltjes.nl/