De inclusieve wenskaartenlijn voor iedereen en elke situatie!
De inclusieve wenskaartenlijn voor iedereen en elke situatie!
Winkelwagen 0

Fysieke verkooppunten

Ik begrijp als kaartliefhebber maar al te goed dat je kaarten soms ook wil kunnen voelen en zelfs ruiken voordat je ze koopt. Hiervoor kan je terecht bij de volgende fysieke verkooppunten:

UTRECHT 

 
Savannah Bay Boekwinkel
Telingstraat 13, 3512 GV Utrecht

Savannah Bay is een internationale feministische boekhandel die al in 1975 haar deuren opende! Je vindt er literatuur over o.a. postkolonialisme, gender & LHBTQIA+, natuur & klimaat.  

Je vindt er een selectie van de Inclusicards en de voornaamwoorden pins. Savannah Bay is al jarenlang mijn favoriete boekwinkel, dus het voelt als een eer dat mijn producten hier verkocht worden! Als je in Utrecht bent mag een bezoek aan deze bijzondere plek vol geschiedenis niet ontbreken.  

https://www.savannahbay.nl/shop/

 
Life's A Peach
Hardebollenstraat 9, 3512 TP Utrecht

Voor de lekkerste vegan lekkernijen moet je wat mij betreft echt bij Life's A Peach zijn. Je koopt er vegan focaccia, gevulde croissants, gebakjes en nog veel meer. Daarnaast maakt eigenaar Vanessa in haar super gezellige plek ruimte voor de mooiste spulletjes en kunstwerken door Utrechtse ondernemers.

Je vindt er een selectie van de Inclusicards. Zo kan je zowel een goede koffie en wat lekkers scoren én de Inclusicards shoppen tijdens je wandelingetje. Win-win situatie lijkt mij. Oh en als je er toch bent, doe jezelf een lol en trakteer jezelf in elk geval op een (of meer) pastel de nata want die zijn echt hemels. 
https://www.lifesapeach.nl
 
Winkel vol Winkeltjes
Amsterdamsestraatweg 271, 3551 CE Utrecht
Winkel vol Winkeltjes is een shop in shop conceptstore van Sylvia ten Brink. De winkel aan de Amsterdamsestraatweg is tot de nok gevuld met de prachtigste producten van kleine ondernemers. Je kan er unieke cadeau's vinden die je nergens anders vindt. 

De Inclusicards heeft een eigen tafel in de winkel waar een selectie van de wenskaarten te vinden zijn samen met stickers en een aantal van de pins. 

The Ink Society 
Oudegracht 14, 3511 AN Utrecht
The Ink Society is een prachtige tattoo studio en conceptstore in één, in hartje Utrecht. 
Ik ben zelf groot fan van de veilige en rustige sfeer en ik heb hier met veel plezier 2 van mijn 3 eigen tatoeages laten zetten! Je kan er ook terecht voor kunstwerken.   Ik ben dan ook enorm blij en trots dat je hier een selectie van de Inclusicards kan vinden, samen met een aantal van de pins. 
https://www.theinksociety.nl
AMERSFOORT

Blur your life 
Mooierstraat 18, 3811 EB Amersfoort
Blur is een plek voor producten die goed doen; van niet-geitenwollensokken tot de pindakaas op je boterham. Dé plek voor ‘life events’ en ‘milestones’ met heerlijke drankjes, wafels om je vingers bij af te likken én unieke cadeaus.

Bij Blur vind je sinds kort een selectie van de Inclusicards!
https://www.bluryourlife.com